Η Δημιουργός

Οι χειροποίητες κούκλες για εμένα είναι ο τρόπος να διοχετεύω την ενέργεια και την δημιουργικότητά μου. Είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία και μια συνεχής πρόκληση για κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Μπήκα τυχαία στον κόσμο της χειροποίητης κούκλας κι από το πρώτο λεπτό ενθουσιάστηκα και φυσικά μαγεύτηκα! Είναι μια διαδικασία δημιουργική και χαλαρωτική, μια διέξοδος κι ένας τρόπος έκφρασης. Εμπνέομαι από την καθημερινότητα, την μικρή μου μούσα, την κόρη μου, κι από οτιδήποτε μου κινεί την περιέργεια.

Κάθε κούκλα που δημιουργώ έχει την δική της προσωπικότητα και χαρακτηριστικά και είναι μοναδική. Φυσικά, μπορώ να κατασκευάσω και κατά παραγγελία, ακολουθώντας γενικές απαιτήσεις.

Οι κούκλες forkelly είναι γνωστές για την εκφραστικότητά τους, καθώς αντανακλούν τα δικά σας συναισθήματα και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες.

Φοράνε ρούχα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υφασμάτων και την αισθητική τους, όλα ραμμένα στο χέρι και τα μοναδικά αξεσουάρ τους. Κάθε κούκλα θα παραδίνεται στον χώρο σας σε πολυτελή ξύλινη συσκευασία.

Είναι κούκλες συντροφιάς και θα είναι το παρεάκι του παιδιού σας για πολλά πολλά χρόνια, καθώς θα το βοηθήσουν να αναπτύξει την εν συναίσθηση μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι!

Εκτός από ένα διαφορετικό παιχνίδι κατάλληλο για τα παιδάκια, οι κούκλες forkelly ξεφεύγουν από το βιομηχανοποιημένο και το πλαστικό και είναι ο λόγος που με έχει κάνει να τις αγαπήσω τόσο και να προσπαθώ να εμπλουτίζω την συλλογή μου διαρκώς!
Το παιχνίδι με κούκλες αναπτύσσει την εν συναίσθηση και την υπευθυνότητα του παιδιού σας. 

Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, η εν συναίσθηση επιτρέπει στα παιδιά να κατανοούν απόψεις άλλων ανθρώπων, βοηθώντας τα να είναι καλύτεροι συνεργάτες, ηγέτες και στο μέλλον γονείς.

Κάθε κούκλα είναι ιδιαίτερη, γιατί φτιάχνεται από μοναδικά κομμάτια ..

Η εμφάνιση και η έκφρασή της είναι απλή, ώστε να επιτρέπει στο παιδί να αναπτύσσει την φαντασία και την δημιουργικότητά του, δίνοντάς της ό,τι χαρακτηριστικά φαντάζεται.

Πολύ μαλακή, ιδανική για αγκαλιές.

Εύχομαι κι ελπίζω όλα όσα δημιουργώ με αγάπη να χαρίσουν σε όσους τα αποκτήσουν χαρά, ικανοποίηση και ευτυχία..
Στόχος μου είναι ένα χαμόγελο κάθε φορά που κάποιος κοιτάει μια δημιουργία μας. Όλα αυτά τα υπέροχα πλασματάκια μπορείτε να τα βρείτε στο online κατάστημα μου. Και εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε κάτι μόνο για εσάς, μη διστάσετε να με ρωτήσετε.

Κούκλες για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, κούκλες για οικογένειες, κούκλες για όλους…
Κούκλες με ψυχή!

Κούκλες διαχρονικές που θα είναι μια ζωή δίπλα στο αγαπημένο σας πρόσωπο και θα δημιουργήσουν μαζί όμορφες αναμνήσεις!
Αλήθεια δεν μπορώ να αποφασίσω ποια είναι η αγαπημένη μου. Μήπως εσείς βρήκατε τη δική σας;

Νατάσα Μυταρά

©2020 ForKelly is made with by

Cart
  • No products in the cart.